TAPKANJE ZA USPEŠNO HUJŠANJE IN BOLJŠO TELESNO SAMOPODOBO – Jessica Ortner

Knjiga Tapkanje za uspešno hujšanje in boljšo telesno samopodobo predstavlja čudovito pot, na katero se mnoge knjige o hujšanju ne podajajo. Ponuja poglobljene, vendar preproste vaje, ki sproščajo čustva in prepričanja, zaradi katerih ne maramo svojega telesa. Dotaknejo se našega duha, uma, pa tudi obsega pasu.

Jessica Ortner: TAPKANJE ZA USPEŠNO HUJŠANJE IN BOLJŠO TELESNO SAMOPODOBO

Število strani: 312- Format: 14 x 22 cm – Vezava: mehka

Redna cena knjige: 24,00 €

Akcijska cena knjige: 22,32 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 22,32 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,90 €.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Ženski vodnik za manj stresa, manj teže in več ljubezni

Jessica Ortner nam v knjigi Tapkanje za uspešno hujšanje in boljšo telesno samopodobo nežno razkriva globoko ležeče čustvene in psihološke blokade, ki ženskam ne dovolijo, da bi naredile veliko spremembo v življenju in na sebi.

Jessica nam sijajno pojasni, kako naj se spoprimemo s strahovi, napetostmi in bolečinami, ki žensko zaprejo v krog samouničevalnih navad, in se na novo povežemo s telesom. Ustvari varno okolje, v katerem se lahko odkrito posvetimo svojim resničnim, včasih nezavednim prehranjevalnim navadam. Njeno strokovno znanje na področju EFT sije z vsake strani te knjige, saj je poenostavila tehniko za začetnice, hkrati pa ponuja krepko oporo tistim, ki so z njo za vse življenje.

Vsaka ženska, ki bo prebrala to knjigo, bo spoznala, kako se lahko bolj vzljubi, kako se lahko začne ceniti in kako lahko v življenju nasploh užije več radosti.

Za vse, ki se želijo vrniti domov, v telo, ki naj bi ga ljubile od rojstva.

Mnenja o knjigi

»Kot zdravnica se dobro zavedam, da je ohranjanje zdrave telesne teže pomembno za zdravje, zato sem dolgo iskala knjigo, ki bi jo lahko priporočila tistim pacientom, ki so bili pripravljeni sestopiti z vrtiljaka diet in se resnično lotiti notranjega dela, ki je nujno potrebno, če želimo doseči in trajno ohraniti najbolj zdravo težo. Ni vam treba več iskati. To je ta knjiga.« Lissa Rankin, dr. med., specialistka porodništva in ginekologije, avtorica uspešnice New York Timesa Z umom nad medicino

»Kako sem vesela te knjige! Tapkanje je učinkovito orodje, ki nam omogoča pozitivne spremembe v rekordno kratkem času, in navdušena sem, ker je Jessica to tehniko, ki vam lahko spremeni življenje, predstavila ženskam, ki hrepenijo po tem, da bi se dobro počutile v svojem telesu. Ko opravite z virom težave – z bolečino, ki se skriva za vašo težo, s prepričanji, ki vas zadržujejo na mestu, ali z mejami, ki jih morate začrtati – vam ne bo treba čakati, da shujšate, da bi bile samozavestne. Lahko se odlično počutite že zdaj, samo vaje iz knjige opravite. Ta knjiga bo morda ostala zapisana v zgodovini kot izjemna knjiga, ki je pomagala ženskam iz pekla hujšanja.« Cheryl Richardson

»Kakšna fantastična knjiga! Že na prvi strani sem se navdušila. Jessica vam pomaga s tem, da vam pokaže, kako boste odpravili energijske ovire. Zbavno jo je brati, pristop pa je oseben, zato jo toplo priporočam vsem, ki so se kdaj borili s svojo težo. Hvala Jessici Ortner, da je napisala čudovito knjigo, ki bo ljudem pomagala, da uspejo … z lahkoto.« Donna Eden, avtorica Energijske medicine

O avtorici knjige

Jessica Ortner
Jessica Ortner

Jessica Ortner je producentka filma The Tapping Solution, pomembnega dokumentarnega filma o EFT oz. meridianskem tapkanju.

Več kot tri tisoč žensk je popeljala skozi svoj revolucionarni spletni program Hujšanje in boljša telesna samopodoba (Weight Loss and Body Confidence), poleg tega je tudi gostiteljica vsakoletnega spletnega seminarja The Tapping World Summit, ki je do sedaj pritegnil že več kot 500.000 udeležencev.

Od leta 2007 je opravila številne intervjuje s strokovnjaki na področju osebne rasti, od katerih jih je do danes objavljeno več kot dvesto.

Vsebina knjige

Predgovor
Uvod
PRVI DEL: PRIPRAVA NA POTOVANJE
1. poglavje – Kako vam tapkanje pomaga shujšati
2. poglavje – Hitri začetni vodnik po tapkanju
3. poglavje – Ustavimo vzorec panike
DRUGI DEL: POGLED NAVZNOTER
4. poglavje – Kako premagamo čustveno jedenje
5. poglavje – Kako dogodki vplivajo na težo in telesno samopodobo
6. poglavje – Moč prepričanj
7. poglavje – Bolečina, ki se skriva za težo
8. poglavje – Bodite samozavestne v svojem telesu
TRETJI DEL: NAPREDOVANJE
9. poglavje – Kako v vadbi najti užitek
10. poglavje – Razvozlajmo mite, dejstva in občutke v zvezi s hrano
11. poglavje – Skrb zase in užitek
12. poglavje – Potovanje naprej
Sklep
Viri
Zahvale

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...