VESOLJE VAS PODPIRA – Gabrielle Bernstein

S sprejemanjem, predajo in zaobljubo svoji neprestani razvijajoči se duhovni poti je avtorica New York Timesove uspešnice Vesolje vas podpira in predavateljica Gabrielle Bernstein pretvorila svoj strah v zaupanje.

Gabrielle Bernstein: VESOLJE VAS PODPIRA

Število strani: 173 – Format: 14 x 22 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 24,00 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,90 €.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Pretvorite strah v zaupanje

“Zadala sem si nalogo, da s to knjigo pri čim več ljudeh, kot je le mogoče, prebudim povezavo, da pridejo do zaupanja in veselja. Taka povezava lahko vodi do našega resničnega namena: da smo ljubezen in širimo ljubezen. Te besede ne morejo biti več le zveneče besede, ki jih pogosto objavljamo na družabnih omrežjih. Biti morajo poslanstvo. Srečnost, varnost, zaupanje, po katerih hrepenimo, ležijo v naši zaobljubi ljubezni.” – Gabrielle Bernstein

Zgodbe v knjigi in univerzalne vaje dajejo okvir za dostop do tega, po čemer vsak najbolj hrepeni: do srčnosti, varnosti in jasne smeri. Te naloge lahko pomagajo opustiti potrebo po nadzoru tako, da se sprostimo v občutek gotovosti in svobode.

Prenehamo loviti življenje in resnično živimo. Zajahajte val svoje energije in resnične moči, da najdete moč, ko ste na dnu, usklajenost in podporo, ko ste izgubljeni, varnost, ko se spopadate z negotovostjo, in veselje v tistem, kar bi sicer morda bila bolečina. Bernsteinova odkriva skrivnosti in je odločena, da sprosti prisotnost vaše moči s tolažečim vedenjem, da vas Vesolje podpira.

»Posebnost knjige je Gabbyjina odkritost o težkih izkušnjah, kako se je ob njih učila in se ob njih pozdravila.« – Rachel Platten, glasbenica

O avtorici knjige

Gabrielle Bernstein je bila v eni od oddaj Super Soul Sunday, ki jo vodi Oprah Winfrey, predstavljena kot vodilni mislec nove generacije. Redno se pojavlja kot strokovnjakinja v oddaji Dr. Oz Show. Pri New York Timesu so jo poimenovali »nova vzornica«.

Je avtorica uspešnic: May Couse Miracles (Lahko povzroči čudeže) in Miracles Now (Čudeži zdaj). Tu so še Add more-ing to Your Life (V svoje življenje dodaj več -anja) in Spirit Junkie (Duhovni zasvojenec).

Gabrielle je bila pred nedavnim sogostiteljica (skupaj z Deepakom Chopro) po Guinnessovi knjigi rekordov največje svetovne skupinske meditacije. YouTube jo je navedel kot eno od šestnajstih videoblogerjev prihodnosti. Gabrielle so poimenovali za eno od enajstih avtorjev internetnih strani za inspiracijo, ki jim je vredno slediti na Twitterju.

Vsebina knjige

Predstavitev
1. poglavje: Imate skrito moč
2. poglavje: Sami sanjate svoje sanje
3. poglavje: Vedno ste vodeni; tudi takrat, kadar tega ne čutite
4. poglavje: Vaše vibracije govorijo glasneje kot vaše besede
5. poglavje: Kadar ste veseli, vesolje deluje hitro!
6. poglavje: Ovire so obvozi v pravo smer
7. poglavje: Gotovost čisti pot za to, kar si želite
8. poglavje: Vesolje govori na skrivnostne načine
9. poglavje: Enost vas osvobaja
10. poglavje: Vesolje ste vi
11. poglavje: Ko mislite, da ste se predali, se predajte še bolj
12. poglavje: Bodite orodje ljubezni
Zahvale
O avtorici

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...