ŽIVLJENJE V SVETLOBI – Jacob Israel Liberman

Ste se že kdaj vprašali, kako rastline točno vedo, v katero smer se obrniti, da ujamejo žarke vzhajajočega sonca, da se lahko odvija proces fotosinteze, brez katerega ne bi bilo življenja na Zemlji? Kako lahko sončna svetloba nahrani rastlino in zatem še ljudi ter živali, ki jo zaužijejo? Ste pomislili, da dejansko svetlobi dolgujemo svoje življenje – in da nas dejansko v sveži zelenjavi nahrani Sonce samo? Ste morda opazili, da ste pozimi bolj depresivni, ker je manj sončne svetlobe, zato v koži nastaja manj za človeka nujno potrebnega vitamina D?

Jacob Israel Liberman: ŽIVLJENJE V SVETLOBI

Število strani: 232 – Format: 13,50 x 21,00 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 28,90 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 4,39 €.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Kako se v znanstvenih izsledkih o svetlobi razgrinja umetnost življenja

Priznani optometrist dr. Jacob Israel Liberman v svoji poljudnoznanstveni knjigi, v kateri ob bok postavlja znanstvena dognanja o delovanju oči, vida, svetlobe, utemeljena predvsem na kvantni fiziki, predstavlja morda revolucionaren pogled na naše oči in vid: da je v ozadju delovanja naših možganov in čutil morda inteligenca življenja, ki usmeri pozornost naših oči točno tja, kamor je potrebno. Da je samo človek pozabil, kako videti, in se vse preveč trudi gledati, zato tudi strokovnjaki za vid opažajo, kako zelo se človeku zožijo zenice, kadar se oči preveč naprezajo, kadar pa smo sproščeni, pa se razširijo, zato lahko vanje tudi pride več svetlobe.

Kako so živali na Indoneziji pred zadnjim smrtonosnim cunamijem ‘videle’ prihajajoče valove, ko so se ljudje še brezskrbno sprehajali po plaži? Kako se ptice selivke vsakič znova znajdejo na istem cilju in kako to, da kiti pri svojih migracijah po velikih svetovnih oceanih potujejo do največ eno stopinjo zemljepisne dolžine stran od prvotnega cilja?

Je morda svetloba tisti šesti čut, ki mu živali preprosto sledijo, namesto da bi ves čas razmišljale, ali slediti svojemu notranjemu občutku ali ne, človek pa ga je raje nadomestil s svojim zavestnim umom, ki ga imamo za naprednega, čeprav so znanstveniki dokazali, da se limbični, starejši del možganov, ki si ga delimo z živalmi, na dogajanje odzove tudi do več sekund pred kasnejšim delom možganov – in tudi zna z veliko verjetnostjo predvideti situacije vnaprej, ker od nekod, morda ravno od svetlobe, prejme intuitivne informacije, s katerimi si ustvari širšo sliko kot zavestni um s svojim omejenim in zožanim pogledom?

Morda pa je odgovor na vse in še več pojem navzočnosti, ko se dobesedno pustimo voditi sončnim žarkom tudi sami, in prepoznamo odraz zunanje svetlobe v sebi, ki nam oči in življenje vodi točno tja, kamor nas mora, in nam prinaša lekcije, ki jih potrebujemo za svoj razvoj?

Prepustite se svetlobi in morda vas bo odpeljala ravno tja, kjer morate biti. 

Kaj pravijo o knjigi?

»Odlična sinteza sodobne znanosti in filozofske modrosti. Jacobu Libermanu je uspelo razvozlati skrivnosti svetlobe, katere je ponudil svetu kot vir globoke transformacije in zdravljenja.« – dr. Bruce H. Lipton, celični biolog in avtor knjižne uspešnice Biologija prepričanj

»Življenje v svetlobi vzame pod drobnogled svetlobo in zavest ter nam pomaga razumeti, kako vplivata na vse vidike človeške narave.« – Deepak Chopra, dr. med., avtor knjige Vi ste univerzum (You Are The Universe)

»Do raziskovanja zavedanja vodi veliko poti. Dr. Liberman čudovito razišče svojo pot svetlobe in vida v Življenju v svetlobi. Toplo priporočam!« – dr. Amit Goswami, kvantni fizik in avtor knjige Univerzum, ki se zaveda samega sebe (Self-Aware Universe)

»Pod krinko preproste, kratke in jedrnate knjige se vam bodo razodeli biseri duhovnih resnic, ki jih je treba spoštovati, o njih pripovedovati drugim, predvsem pa po njih tudi živeti.« – Eckhart Tolle, avtor knjige Živeti v sedanjem trenutku

»Jacob Liberman je eden od mojih najljubših učiteljev!« – Louise Hay, avtorica knjige Ozdravite!

»V zamislih, ki nam jih predstavi Jacob … se odraža porajajoče se spoznanje … da zavedanje brez izjeme spreminja vse naše izkušnje.« – Gary Zukav, avtor knjige Domovanje duše

»Dr. Jacob Liberman je v samem vrhu razvoja razsvetljene tehnologije, ki izjemno med seboj združuje fiziko in metafiziko. Sodi med tiste redke predstavnike eklektičnih ved, ki so se lotili načel globoke modrosti, nato pa s svojimi uvidi in raziskavami predstavili revolucionarno ‘novo’ razumevanje za vse, ‘ki imamo oči, s katerimi lahko vidimo’. « – Dan Millman, avtor knjige Pot miroljubnega bojevnika

»Dr. Jacob Liberman združuje dolgoletne osebne in klinične izkušnje s pogosto neverjetnimi rezultati svojih pacientov. Domislil se je temeljnega modela za novo paradigmo v medicini.« – dr. John Ott, pionir fotobiologije in avtor knjige Zdravje in svetloba – Health and Light

O avtorju knjige

jacob-israel-liberman
Jacob Israel Liberman

Jacob Israel Liberman je pionir raziskovanja svetlobe, vida in zavedanja. Napisal je več knjig, tudi Svetlobo: zdravilo prihodnosti – Light: Medicine of the Future in Snemite očala in vidite – Take Off Your Glasses and See.

Dr. Liberman je razvil več inštrumentov za zdravljenje s svetlobo in izboljšanje vida, tudi prvi medicinski pripomoček za bistveno izboljšanje vida, ki ga je odobril Ameriški urad za hrano in zdravila (FDA).

Dr. Liberman je priznan javni govorec, ki ljudem po vsem svetu predstavlja znanstvena in duhovna odkritja. Živi na havajskem otoku Maui.

Iz vsebine knjige

VSEBINA KNJIGE

Predgovor
Uvod

1. poglavje – Kako nas svetloba usmerja?
2. poglavje – Svetloba v nas
3. poglavje – Živeti od svetloba
4. poglavje – Inteligenca življenja
5. poglavje – Svetloba v naših sanjah
6. poglavje – Kako pobegnemo iz polja uma?
7. poglavje – Kako odkrijemo genialnost v sebi?
8. poglavje – Zavedanje zdravi
9. poglavje – Kaj vam jemlje dih?
10. poglavje – Pravi zakon privlačnosti
11. poglavje – Življenje v celotnem spektru
12. poglavje – Živimo v svetu tehnologije
13. poglavje – Manj glejmo in več bomo videli
14. poglavje – Kaj vam pade v oči?

Epilog
Zahvale
Opombe
Viri
O avtorju

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...