KNJIGE

BIOLOGIJA PREPRIČANJ – Bruce H. Lipton

Ta knjiga bo za vedno spremenila razmišljanje o vašem razmišljanju. Fantastična nova znanstvena odkritja o vplivu biokemičnih učinkov na delovanje vaših možganov vam bodo pokazala kako se vse celice vašega telesa odzivajo na prepričanja. Bruce H. Lipton, priznan celični biolog, natančno opisuje molekularne poti skozi katere se to dogaja.

Uporablja enostaven, slikovit in humoren jezik ter z vsakdanjimi primeri podprt način, da predstavi, kako nova znanost Epigenetike ustvarja revolucijo v našem razumevanju povezanosti uma in materije in kako globok učinek ima na naša življenja ter na vse človeštvo.

Bruce H. Lipton:  BIOLOGIJA PREPRIČANJ

Število strani: 181 – Format: 16,5 x 23,5 cm – Vezava: mehka (z zavihki)

Knjiga je razprodana, lahko pa še vedno naročite knjigo SPONTANA EVOLUCIJA od istega avtorja.

Cena knjige: 31,90 €
  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine so že vključeni v ceno.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
Knjiga je RAZPRODANA! Preberite si Predgovor
ZNANSTVENI DOKAZ O NADVLADI UMA NAD MATERIJO

Dr. Bruce Lipton je strokovnjak na področju celične biologije in med vodilnimi znanstveniki, ki preučujejo, kako lahko čustva usmerjajo genetski izraz, kar je razložil v svojih dveh delih Biologija prepričanja in Spontana evolucija. Po njegovem prepričanju prava skrivnost življenja ne tiči v DNK-ju, temveč v mehanizmih delovanja celične opne.

Ko enkrat ugotovimo, da obstajajo ponavljajoči se, urejeni vzorci v naravi in evoluciji, življenja celic, ki so navdihnila to knjigo in spremembe v mojem življenju, postanejo ta še bolj poučna. Že milijarde let so živi celični sistemi izvajali učinkovit mirovni plan, ki jim je omogočal povečati njihovo preživetje in preživetje drugih organizmov v biosferi.

Predstavljajte si populacijo bilijonov posameznikov, ki živijo pod eno streho v stanju neprenehne sreče. Takšna skupnost obstaja – imenuje se zdravo človeško telo. Očitno celične skupnosti delujejo bolje kot pa človeške skupnosti – v našem telesu nobena celica ni izpuščena, ni »brezdomka«. Razen če seveda naše celične skupnosti niso v globoki neskladnosti, kar povzroči, da se nekatere celice umaknejo in ne sodelujejo več v skupnosti. Rak v bistvu predstavlja celice brez doma, brez dela, ki živijo na račun drugih celic v skupnosti.

Če bi ljudje oblikovali življenje po vzoru zdravih skupnosti celic, bi bilo v naših družbah in na našem planetu več miru in vitalnosti. Ustvarjanje take skupnosti miru je izziv, ker vsaka oseba zaznava svet drugače. Tako da v bistvu obstaja šest milijard človeških verzij resničnosti tega planeta in vsaka zaznava svojo lastno resnico. S tem ko populacija narašča, se zaletavajo ena v drugo.

In kot je rekel Mahatma Gandhi
Vaša prepričanja postanejo vaše misli
Vaše misli postanejo vaše besede
Vaše besede postanejo vaša dejanja
Vaša dejanja postanejo vaše navade
Vaše navade postanejo vaše vrednote
Vaše vrednote postanejo vaša usoda

Kdo je avtor knjige?

Bruce H. Lipton Ph. D., mednarodno priznana avtoriteta in vodilni glas na področju nove biologije, vešče premošča most med znanostjo in duhovnostjo. Kot izkušen celični biolog je predaval na Medicinski fakulteti Univerze Wisconsin. Kasneje pa se je ukvarjal s pionirskim raziskovanjem na Univerzi Stanford. Je tudi soavtor knjige Spontana evolucija in dobitnik Mirovne nagrade Goi za leto 2009. Gostoval je na stotinah radijskih in televizijskih oddajah. Bil pa je tudi med glavnimi predavatelji na domačih in mednarodnih konferencah.

KAJ PRAVIJO O KNJIGI?

“Močno! Elegantno! Enostavno! S stilom, ki je enako pristopen kot tudi vsebinski, dr. Lipton ponudi nič manj kot dolgo iskane “izgubljene člene” med življenjem in zavestjo. Pri tem odgovarja na najstarejša vprašanja in rešuje najgloblje skrivnosti naše preteklosti. Ne dvomim, da bo Biologija prepričanj postala eden od temeljnih kamnov novega tisočletja.” – Greg Braden, avtor bestselerjev Božja koda, The Isaiah Effect in The Matrix

“Končno imamo prepričljivo in lahko razumljivo pojasnilo na kakšen način vaša čustva kontrolirajo genetske odzive! Morate prebrati to knjigo da boste resnično ugotovili, da niste žrtev vaših lastnih genov, ampak, da imate neomejen potencial za življenje polno miru, sreče in ljubezni.” – Joseph Mercola, dr. osteopatije ustanovitelj internetne strani www.mercola.com najbolj obiskane web-strani o naravnem zdravju

“Zgodovina bo zaznamovala Biologijo prepričanj kot eno od najpomembnejših del našega časa. Bruce Lipton nam odkriva manjkajočo vez med biomedicinskim pojmovanjem preteklosti in osnovami energetskega zdravljenja v prihodnosti. Njegova logična spoznanja so predstavljena na lahko razumljiv način in stil, ki ga razumejo znanstveniki kot tudi laiki. Vsakemu, ki ga zanima zdravje, blagostanje bioloških vrst in prihodnost človeškega življenja je Biologija prepričanj obvezna literatura. V njej opisana dejstva avtorjevih ugotovitev imajo moč spremeniti svet kakršnega poznamo. Liptonova razumevanja – in precizen način njegovih podajanj – so preprosto genijalni.” – Gerard W. Clum, D.C., predsednik, Life Chiropractic College West

VSEBINA KNJIGE

Predgovor
Uvod
1. poglavje: Lekcije iz petrijevke: hvalnica pametnim celicam in pametnim študentom
2. poglavje: Za okolje gre, tepec
3. poglavje: Magična membrana
4. poglavje: Nova fizika: stopite trdno na prazen nič
5. poglavje: Biologija in prepričanje
6. poglavje: Rast in zaščita
7. poglavje: Zavestno starševstvo: Starši kot genski inženirji
Epilog: Duhovnost in Znanost
Dodatek
Zahvale
Opombe

Knjiga je RAZPRODANA!