BREZ OMEJITEV – Joe Vitale

Joe Vitale je v svoji knjigi Brez omejitev (Zero Limits) združil moči skupaj s svetovno znanim psihologom in zagovornikom havajske metode hooponopono, dr. Ihalekalo Hew Lenom. Slednji je zaslovel kot terapevt, ki s pomočjo hooponopona pozdravil celotni oddelek duševno bolnih zapornikov, ne da bi se s katerimkoli kdaj osebno srečal.

Joe Vitale: BREZ OMEJITEV

Število strani: 248 – Format: 13,50 x 21,00 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 29,90 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 4,39 €.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Havajski sistem za bogastvo, zdravje, mir in še marsikaj drugega

Gotovo ste se že kdaj vprašali, zakaj različne tehnike manifestiranja v življenju morda ne delujejo vedno in ves čas. Morda zato, ker gre samo za tehnike, s katerimi zaposlimo svoj um, namesto da bi stopili v tisti prostor v sebi, v katerem so vsi odgovori, božansko v nas samih, da bi se iz žrtve prelevili v ustvarjalca svojega življenja, v služabnika božanskega. Če želimo nekaj doseči, moramo biti na to tudi pripravljeni, v svojih globinah morajo biti naše želje usklajene z našimi globinami. In na tem mestu nastopi ho’oponopono, ki nam pomaga prečistiti nezavedno in odstraniti blokado. Vrniti se je treba v ničelno stanje, ki besede ‘omejitev’ ni vpisalo v svoj slovarček.

Kaj pa če bi storili še korak dlje – kot je to storil dr. Hew Len, ki je kot terapevt izhajal iz prepričanja, da mora biti pripravljen 100-odstotno prevzeti odgovornost za nastanek težave pri klientu ter jo odpraviti pri sebi – in takrat se tudi pri klientu problem razblini kot milni mehurček. Nenazadnje smo po njegovem mnenju vsi odgovorni za ustvarjanje svojega fizičnega univerzuma takšnega, kakršen je – če je nekaj v njem, smo ga tja priklicali sami, zato ga moramo sami iz njega tudi odstraniti s pomočjo LJUBEZNI. Mir in svoboda se vedno začneta pri nas samih. Ko prečistimo svoje blokade, tako prečistimo tudi univerzum in vsa živa bitja.

Vrnimo se nazaj v ničelno stanje, ko smo kot novorojenček prijokali na svet, ponovno se začnimo iz trenutka v trenutek čuditi življenju. Odpravimo blokade in spoznajmo, da je vse, kar tvori našo resničnost, plod naših mislih, čustev in delovanja. Če si želimo drugačnih rezultatov, moramo spremeniti svojo realnost. Doumimo, da je vse okoli nas nastalo zaradi nas, zato tudi lahko z našo pomočjo postane tudi drugačno. Če sta zmogla dr. Len (s posodobljeno metodo ho’oponopono, ho’oponopono samo i-dentitete) in Joe Vitale, potem lahko na svoje zdravje, finance in druge vidike svojega življenja vplivamo tudi mi samo. Mir jaza (Peace of I).

Kaj pravijo o knjigi?

»Navdušujoča knjiga, ki lahko prebudi človeštvo in razkrije moč štirih preprostih stavkov, ki vam lahko spremeni življenje. Vse temelji na ljubezni avtorja, ki širi ljubezen. Kupite si deset izvodov – enega zase, ostalih devet pa razdajte. Tako dobra je.« – Debbie Ford, avtorica uspešnice The Dark Side of the Light Chasers (Temna plat lovcev na svetlobo)

»Obožujem to knjigo! Menim, da gre za knjigo vseh knjig o osebni spremembi in samopomoči najmanj za eno generacijo, zgodovinarji pa jo bodo označili za prelomno izdajo. Ta knjiga bi lahko sprožila gibanje, ki bo naredilo konec vojni, revščini in uničevanju okolja na našem ljubljenem planetu.« – Marc Gitterle, MD

»Ta knjiga je kot kos dinamita, takoj ko jo začneš brati, se vžge vžigalna vrvica. Odmakne se od vseh zapletenih preteklih paradigem za uspeh, ki so nas samo zmedle, in nam razkrije osvežujočo in jasno pot, po kateri si samo z enim preprostim korakom spremenimo življenje. Medtem ko raziskujete Brez omejitev z Joejem Vitalom, bodite pripravljeni na zahtevno in navdihujočo popotovanje obenem onkraj vsega, kar ste si lahko kdajkoli zamislili.« – Craig Perrine

»Več kot 7 milijard različnih manifestacij človeškega obstoja na našem planetu? In samo eden od nas tukaj? Joe Vitale v svoji knjigi Brez omejitev zaobjame resnico, ki jo vsa velika duhovna, znanstvena in psihološka načela v svojem bistvu učijo. Vrniti se je treba nazaj k osnovam in ključi so dokaj preprosti – odgovor na vse izzive v življenju tiči v globoki ljubezni in hvaležnosti. Preberite to knjigo, saj nas spomni na resnico in sposobnosti, ki jih že imamo v sebi.« – James Arthur Ray, filozof in avtor knjižnih uspešnic Practical Spirituality (Praktična duhovnost) in The Science of Success (Znanost uspeha)

»Uau, to je najboljša in najpomembnejša knjiga, ki jo je Joe Vitale kdajkoli napisal.« – Cindy Cashman

»Knjige nisem mogel odložiti. Elegantno nam razkrije, česar sem se učil in učil o v približno enaindvajsetih letih osebnega učenja, nato pa stori še korak naprej. Če iščete pravi mir in ’tisto dobro’, potem je ta knjiga primerna za vas.« – David Garfinkel, avtor knjige Advertising Headlines That Make You Rich (Oglaševalski slogani, s katerimi obogatite)

»Brez omejitev je dogodivščina Joeja Vitala, ki se podaja v bralno izkustvo, ki vam bo najbolj spremenilo mišljenje v življenju.« – Joseph Sugarman, predsednik družbe BluBlocker Sunglasses, Inc.

O avtorjih knjige

Joe Vitale
Joe Vitale

Joe Vitale je slavni milijonar, avtor več kot 30 svetovnih knjižnih uspešnic in zvezda filmske uspešnice The secret. Oklican je bil za »Budo svetovnega spleta«, saj nadvse uspešno krmari med duhovnostjo in poslovnim svetom. Njegova življenjska misija je ljudem pomagati, da uresničijo svoje sanje in tako prispevajo k svetovni blaginji.

Več o Joe Vitalu si lahko preberete na njegovi spletni strani www.mrfire.com.

Dr. Ihaleakala Hew Len je svetovno znani psiholog s Havajev, ki velja za enega od utemeljiteljev uporabe sodobne različice metode ho’oponopono. Zaslovel je kot terapevt, ki je pozdravil celotni oddelek duševno bolnih jetnikov v enem od havajskih zaporov. Pri svojem delu sledi načelu, da mora najprej težavo klienta v sebi razčistiti terapevt, ker vso svojo resničnost, tudi svojega klienta, v svoje življenje, po njegovem mnenju pritegnemo sami, zato je tudi naša odgovornost blokade in neravnovesja odstraniti pri sebi.

Iz vsebine knjige

VSEBINA KNJIGE

Predgovor: Kje nastopi mir
Uvod: Skrivnost univerzuma

1. poglavje: DOGODIVŠČINA SE ZAČNE
2. poglavje: KAKO SEM NAŠEL NAJBOLJ NEOBIČAJNEGA TERAPEVTA NA SVETU
3. poglavje: NAJIN PRVI POGOVOR
4. poglavje: PRETRESLJIVA RESNICA O NAMERAH
5. poglavje: KAKŠNE IZJEME?
6. poglavje: LJUBIM TE
7. poglavje: OBED Z BOŽANSKIM
8. poglavje: DOKAZI
9. poglavje: KAKO DO HITREJŠIH REZULTATOV?
10. poglavje: SKEPTIČNI UMI HOČEJO VEDETI
11. poglavje: IZBIRA JE OMEJITEV
12. poglavje: CIGARE, HAMBURGERJI IN UBIJANJE BOŽANSKEGA
13. poglavje: RESNICA V OZADJU ZGODBE

Priloga A: TRI FAZE PREBUJENJA
Priloga B: KAKO POZDRAVITI SEBE (IN VSE DRUGE) TER ODKRITI ZDRAVJE, BOGASTVO IN SREČO
Priloga C: KDO IMA VAJETI V ROKAH?

Bibliografija

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...