BREZ PROGRAMIRANIH VZORCEV – Joe Vitale

Avtor več knjižnih uspešnic Joe Vitale v svoji drugi knjigi o ho’oponoponu, predstavi edinstveno tehniko preboja v življenju, ki se je lotimo sami, izmučenim ljudem, ki jih je stres malodane pokopal pod seboj, pa pomaga premagovati ovire in doseči cilje. Vse samo s preprosto tehniko.

Joe Vitale: BREZ PROGRAMIRANIH VZORCEV

Število strani: 240 – Format: 13,50 x 21,00 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 28,90 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 4,39 €.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Začetek iz čiste osnove bivanja

Brez omejitev je prva knjiga, ki bralcu pojasni, kako lahko skrivna havajska metoda, imenovana ho’oponopono, pomaga ljudem do zdravja, bogastva, sreče in še marsičesa drugega. Že več tisoč ljudem po vsem sveta je pomagala vzeti vajeti nad svojim življenje v svoje roke in si uresničiti želje iz samih globočin njihovega srca. V njej ste lahko prebrali, kako je neobičajen terapevt pomagal pozdraviti celoten oddelek duševno bolnih zločincev v psihiatrični bolnišnici na Havaji. V knjigi Brez programiranih vzorcev pa nadaljuje tam, kjer se Brez omejitev konča. V njej si lahko preberete nove zgodbe, seznanite z novim procesom in spoznate četrto fazo prebujenja – razsvetljenja.

V knjigi Brez programiranih vzorcev si lahko preberete, kako se lotiti programa, imenovanega ‘čiščenje’, s katerim brišete programe in prepričanja pri sebi, katerih se sploh ne zavedate, enako kot že Brez omejitev pa boste spet izvedeli, kako lahko s preprostimi stavki »Ljubim te. Žal mi je. Oprosti mi. Hvala,« najdete pot do Božanskega.

Življenje nam vedno znova prinaša izzive. Ho’oponopono, kot vam ga predstavi avtor Joe Vitale, vas vodi po poti življenja z orodji, ki jih potrebujete za odstranjevanje ovir in za odpiranje za neskončne možnosti.

Ste pripravljeni sneti okove s svojega telesa? Ste pripravljeni na čudeže? Ste pripravljeni narediti konec omejitvam? Praktično vse, kar počnete, je posledica delovanja na podlagi nezavednega uma, ki sledi programiranju, za katerega komaj veste, da obstaja. Če se ne soočite s svojimi prepričanji, vam lahko mečejo polena pod noge do konca življenja. Knjiga Brez programiranih vzorcev vam tako razloži, kako z levo roko premostiti težave, ki jih povzroča vaše programiranje. Samo postati morate del rešitve in se prebuditi.

Knjiga Brez programiranih vzorcev vam bo pokazala, kako z zgoraj omenjenimi stavki, ki sodijo v sodobno različico ho’oponopono, stopate v življenju z lahkotnejšim korakom naprej. Bolj ko čistite, bolj ko se približujete ničli, bližje ste čarovniji, čudežem in koncu omejitev.

Pridružite se nam še v nadaljevanju knjige Brez omejitev, in se prepustite svetu modrosti, ki vas bo vodil do popolnega stanja Božanskosti oziroma brez programiranih vzorcev.

Kaj pravijo o knjigi?

»Joejeva nova knjiga je točno takšna, kot sem si predstavljala, da bo – VRHUNSKA! Nadvse zanimive zgodbe in uvidi so me spravili v dobro voljo in mi dušo napolnili z ljubeznijo. To je res pot do čudežev!« – Janet Bray Attwood, soavtorica knjižne uspešnice z lestvice New York Times, The Passion Test (Preizkus strasti)

»Po tej knjigi bi morali posneti film. Mojstrovina, ki niza zgodbe in razkriva, kako havajski sistem zdravljenja ho’oponopono zares deluje.« – Barnet Bain, filmski producent, Življenje po življenju in Celestinska prerokba

»Pred mnogimi leti sem prebrala Joejevo prvo knjigo na to temo. Brez omejitev se mi je zdela malo čudna. Lotila sem se tam opisane tehnike, vendar sem šele po branju knjige Brez programiranih vzorcev zares razumela, kako jo pravilno uporabljati. V knjigi Brez programiranih vzorcev mi je predstavila, kako naj tehniko uporabljam v življenju. Ves čas se priporoča čiščenje. Po mesecu nenehnega čiščenja sem dodobra očistila svojo preteklost, kar se je zelo obneslo. Sedaj moram čistiti samo še sedanjost. Kamen se mi je odvalil od srca. Čeprav se mi tehnika še vedno zdi nekoliko nenavadna, ne bi smela uporabiti besede nenavadna, ker je nenavadna ravno zato, ker ji ni para. Če ste prebrali prvo knjigo o tehniki ho’oponopono, vam toplo priporočam, da sežete tudi po knjigi Brez programiranih vzorcev, ker vam bo marsikaj bolj jasno, tako kot je bilo meni.« – bralka Catherine Franz na Amazon.com

O avtorju knjige

Joe Vitale
Joe Vitale

Joe Vitale je slavni milijonar, avtor več kot 30 svetovnih knjižnih uspešnic in zvezda filmske uspešnice The secret. Oklican je bil za »Budo svetovnega spleta«, saj nadvse uspešno krmari med duhovnostjo in poslovnim svetom. Njegova življenjska misija je ljudem pomagati, da uresničijo svoje sanje in tako prispevajo k svetovni blaginji.

Joe Vitale se je rodil decembra leta 1953 v Ohiu. Svojo kariero je začel kot tekstopisec. Svojo prvo knjigo Zen and the art of writting je Joe Vitale napisal leta 1984. Napisal je več kot 20 knjig, med njimi so tudi Prebujeni milijonar, Zero limit in At zero.

Leta 2005 je postal najbolje prodajani avtor z njegovo uspešnico The Attractor Factor: 5 Easy Steps for Creating Wealth (or Anything Else) From the Inside Out. Piše predvsem knjige o trženju in poslovanju, vključno s hipnotičim pisanjem.

Sodeloval je tudi v različnih filmih, meda katerimi so: The secret, Try it on Everything, The Opus, Leap!, The Meta Secret and The Abundance Factor. Je duhovni učitelj, idejni vodja programa Miracles Coaching, kjer nudijo pomoč študentom pri procesu zakona privlačnosti, sodeluje pri organizaciji Yes (Your Economic Salvation) – programom, ki ponuja tako duševno kot finančno pomoč za odpravo brezdomstva v Združenih državah Amerike.

Več o Joe Vitalu si lahko preberete na njegovi spletni strani www.mrfire.com.

Iz vsebine knjige

VSEBINA KNJIGE

Predgovor (Dame D. C. Cordova)
Zahvale

Uvod: NA ZAČETKU
1. poglavje: KO JE CIRKUS, JE CIRKUS
2. poglavje: NIKOLI VEČ NE BOSTE ISTI
3. pogalvje: JE MORRNAH NORA?
4. poglavja: BI PROSIM, VSTAL PRAVI HO’OPONOPONO?
5. poglavje: KDO JE POTEM V RESNICI KRIV?
6. poglavje: ODKOD PRIHAJAJO TI PROGRAMI?
7. poglavje: NADZORNO STIKALO – UČINEK PLACEBA
8. poglavje: SKRIVNO OGLEDALO
9. poglavje: ZAKON PRIVLAČNOSTI PROTI HO’OPONOPONU
10. poglavje: VENDARLE … NAMERE SO ZA MEVŽE
11. poglavje: ŠKATLA ŽELJA ALI DARILNA ŠKATLA?
12. poglavje: UMETNOST NEPRIVLAČENJA
13. poglavje: NOVE OČIŠČEVALNE METODE
14. poglavje: IMATE TEŽAVO?
15. poglavje: PETI ČUDEŽ
16. poglavje: ŠE VEČ SKRIVNOSTI S SEMINARJEV ZERO LIMITS
17. poglavje: SE JE RES ZGODILO? VELIKA DEBELA LAŽ
18. poglavje: KAKO OSNOVATI SVOJO RELIGIJO?
19. poglavje: ČUDEŽ HO’OPONOPONA
Zaključek: KO DOBIŠ OBČUTEK

Dodatek A: HO’OPONOPONO VPRAŠANJA IN ODGOVORI
Dodatek B: MEDITACIJA TABLE
Dodatek C: INTERVJU Z DR. JOE VITALOM
Dodatek D: BREZ OMEJITEV – VPRAŠANJA IN ODGOVORI
Dodatek E: DR. HEW LEN OBIŠČE VAŠEGA NOTRANJEGA OTROKA
Dodatek F: HO’OPONOPONO PODROBNI SEZNAM ZA OSVOBAJANJE
Dodatek G: ZGODBE O USPEHU

Viri
Bibliografija
O avtorju

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...