POVEZOVANJE S SEBOJ – Ilchi Lee

Sodobni človek je prek današnje tehnologije prek konic prstov povezan s celim svetom, že v trenutku se lahko povežemo s komerkoli na kateremkoli kotičku zemeljske oble, a vendar se vse pogosteje omenjajo vse večji občutki osamljenosti, kar se še dodatno okrepi, če se ne moremo iz takšnega ali drugačnega razloga videti v živo. Sodobna tehnologija je razgalila rak rano današnje dobe: občutek nepovezanosti, ne samo z drugimi ljudmi, ampak predvsem s seboj.

Ilchi Lee: POVEZOVANJE S SEBOJ

Število strani: 255 – Format: 13,50 x 21,00 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 25,90 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 4,39 €.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Kako do jasnosti in razširjene zavesti z meditacijo epifize

  • Se vam morda zdi, da ste obtičali na mestu?
  • Da se nikakor ne morete izviti iz občutkov stresa?
  • Da ste ves čas utrujeni in brezciljno tavate naokoli?
  • Da vas tudi stiki z drugimi ljudmi nikakor ne napolnijo z občutkom pripadnosti in povezanosti?

Po mnenju avtorja knjižnih uspešnic in vizionarja Ilchija Leeja, izpod katerega peresa je nastala tudi knjiga Povezovanje s seboj – kako do jasnosti in razširjene zavesti z meditacijo epifize, vse večja povezanost prek sodobnih tehnologij razkriva temeljno težavo, ki naj bi pestila današnjega človeka: da se je ločil od sebe in izgubil stik s svojim bistvom, ki mu v slehernem trenutku razkriva, katero življenjsko pot ubrati. Kot pravi avtor, ljudje okoli sebe postavljamo zidove, zaradi katerih stežka tkemo tesne odnose s seboj in soljudmi, veliko pa je izgubilo tudi stik z naravo, ki polni z energijo in nas povezuje s samimi seboj.

Ilchi Lee v svoji knjigi razloži, kako se ponovno povezati s svojim telesom, dušo in božanskim bistvom, v katerih tičijo vsi odgovori na naša najbolj pereča vprašanja, ki pomagajo tudi do večje telesne, mentalne, čustvene in duhovne blaginje, ki pripada vsakomur od nas. Ob tem predstavi starodavno južnokorejsko prakso meditacije epifize, ki nam pomaga navezati stik s samim seboj, kar pomaga do jasnosti, sočutja in celovitosti.

Kot pravi avtor, nam ni treba brezciljno tavati v občutkih osamljenosti in iskati rešitve za svoje izzive izven sebe, ker je človek kot mikrokozmos enak makrokozmosu, torej je vse izven nas prisotno tudi v nas samih. Ko torej naslednjič sežete po svojem telefonu, da bi odpravili občutke osamljenosti, se raje vprašajte, ali si v resnici ne želite pristnejšega stika s samim seboj, kar bo vodilo tudi do pristnejših odnosov s soljudmi in rešitev za tegobe, pred katerimi se morda skrivamo za kupi obveznosti in med brezciljnim brskanjem po spletu, da se ne bi bilo treba soočiti z občutki nepovezanosti z lastnim bistvom. Ni potrebno, da je tako. Nenazadnje je edina oseba, s katero bomo preživeli celotno življenje, tista, ki jo vsako jutro vidimo v ogledalu, iz tega pa izhaja vse drugo.

O avtorju knjige

ilchi-lee
Ilchi Lee

Ilchi Lee je inovativni voditelj razvoja možganskega potenciala in predan zagovornik mirnega, trajnostnega sveta. Razvil je Brain Education, metodo treninga duha in telesa, ki ljudem pomaga ustvariti lastno zdravje, srečo in mir ter ga uporabiti v dobro vseh.

Ilchi je avtor več kot štiridesetih knjig o meditaciji, zdravju možganov, duhovnosti, osebnostni rasti in drugih temah, povezanih z izobraževanjem možganov, vključno z uspešnico New York Timesa The Call of Sedona. Snemal je tudi filme, izdeloval spletna mesta in aplikacije ter ustanovil neprofitne organizacije.

Izobraževanje možganov je kodificirano v akademsko disciplino, ki jo je priznala južnokorejska vlada. Ilchi Lee je na njej ustanovil srednješolske in višješolske izobraževalne ustanove ter raziskovalni inštitut za njegovo raziskovanje.

Iz vsebine knjige

VSEBINA KNJIGE

Uvod – Povrnite si možgane

PRVI DEL – POVEZOVANJE S SEBOJ

1. poglavje – Zakaj je toliko ljudi danes prestrašenih in zagrenjenih?
2. poglavje – Ali ste povezani s seboj?
3. poglavje – Poiščite rešitve v nevidnem svetu
4. poglavje – Starodavni zemljevid iskanja domovanje vaše duše
5. poglavje – Starodavne prakse za povezovanje s seboj

DRUGI DEL – MEDITACIJA EPIFIZE

6. poglavje – Povezovanje s telesom
7. poglavje – Povezovanje z dušo
8. poglavje – Povezovanje z božanskostjo
9. poglavje – Smernice za meditacijo epifize

TRETJI DEL – DODATNE TEHNIKE MEDITACIJE EPIFIZE

10. poglavje – Deset korakov do gospodarjenja nad svojimi možgani
11. poglavje – Poiščite svoje zdravilne točke
12. poglavje – Pot do takojšnje osvetlitve zavesti

ČETRTI DEL – ZGODBE O TRANSFORMACIJI

13. poglavje – Ljudje, ki so si priborili rešitve z meditacijo epifize
14. poglavje – Moja zgodba z epifizo
15. poglavje – Povezovanje nebes z Zemljo

Epilog – Proti svetu povezanosti in enosti

Zahvale
O avtorju
Viri

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...