MOČ DIHANJA – Janez Hudovernik

Knjiga Moč dihanja vas bo vodila skozi vaš dan. Spoznajte več kot 50 prilagojenih dihalnih tehnik, ki so namenjene različnim trenutkom dneva. Ne glede na to, ali gre za jutranji zagon, preusmeritev pozornosti po dolgem sestanku ali pripravo na miren spanec, za to imamo ustrezen način dihanja!

Janez Hudovernik: MOČ DIHANJA

Število strani: 240 – Format: 16,0 x 23,0 cm – Vezava: trda

Cena knjige: 29,90 €

 • Plačilo se izvede po predračunu. Poštnina je brezplačna.
 • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

ODKRIJTE KLJUČ DO GLOBLJE POVEZAVE S SEBOJ SKOZI ZAVESTNO DIHANJE

 • Dvignite energijo
 • Obvladujte stres
 • Okrepite zdravje
 • Izboljšajte spanec
 • Živite in ljubite polno

Pridružite se številnim drugim, ki so spremenili svoje življenje z enim dihom naenkrat. Sprejmite skrito moč v sebi in bodite priča preobrazbi, ki se bo dotaknila vseh vidikov vašega življenja. Zdaj se potopite v knjigo Moč dihanja in dihajte na poti do bolj živahnega, osredotočenega in opolnomočenega sebe!

 • Izboljšajte dihanje skozi ves dan. Naučite se globlje in učinkovitejše dihati, da boste v celice dovajali več kisika in se počutili bolj energično.
 • Ste se kdaj počutili preobremenjene ali zaskrbljene? Odkrijte metode za sproščanje uma in zmanjšanje stresa, ki vam bodo omogočile, da se z milostjo in vedrino soočite z izzivi.
 • Povečajte svojo produktivnost in sprostite svoj ustvarjalni potencial, tako da se naučite, kako z močjo dihanja vstopiti v stanje pretoka (flow).
 • Uživajte v večji vzdržljivosti pri telesnih dejavnostih, močni spolni energiji in celo v lajšanju pogostih težav, kot sta smrčanje in apneja med spanjem.
 • Vodite svoje otroke po učinkovitih tehnikah dihanja in jim postavite temelje za zdrav način življenja.
 • Izboljšajte svoje splošno zdravje in poskrbite, da se vsako jutro zbudite osveženi, pomlajeni in pripravljeni na nov dan.

Pomembno: Knjiga Moč dihanja vsebuje tudi poseben razdelek o dihanju za otroke. V tem poglavju starše in skrbnike učimo, kako lahko otroke naučijo učinkovitih tehnik dihanja, ki jim lahko pomagajo obvladovati stres, izboljšati zbranost in bolje spati.

Ste pripravljeni sprostiti svoj polni potencial? Vaš dih je vaše najmočnejše orodje. Je ključ za izboljšanje vašega telesnega, duševnega in čustvenega zdravja. Začnite svoje potovanje še danes. Dihajte globlje, živite bolje.

Še danes naročite svoj izvod knjige Moč dihanja in začnite dihati na poti k boljšemu življenju za vas in vašo družino!

KAJ PRAVIJO O KNJIGI?

»Sijajna knjiga, ki kar kliče po prenosu iz teorije v prakso.« – Jasmina Kandorfer, svobodna raziskovalka, TV voditeljica

»Spoznajte preobrazbeno moč zavestnega dihanja in izboljšajte svoje splošno zdravje, razpoloženje, koncentracijo in zdravoživosti ter na koncu odklenite pot do samospoznanja in opolnomočenja.« – Patrick McKeown, avtor knjige Dober dih

»Knjiga Moč dihanja nam predstavi najbolj dostopno orodje za obvladovanje stresa in napetosti.« – Suzana Poznič Čižmek, trenerka poslovnih veščin


»Knjiga je pravzaprav učbenik in delovni zvezek hkrati. Janez je v svojem značilnem slogu temeljito predelal gradivo in bralca oboroži z vajo za različne priložnosti dneva. Zavestni nadzor nad dihanjem pomeni živeti zdaj, živeti bolj v občutkih in manj v mislih.« – Jure Šterbucl, rokometni trener, podjetnik in predavatelj

»Izjemno dragocena knjiga za vsakogar, ki bo opisano znanje dihalnih vaj redno izvajal/-a.« – Boris Vene, avtor knjižnih uspešnic, delavnic in Life Coach za vodilni kader

O AVTORJU KNJIGE

janez-hudovernik
Janez Hudovernik

Janez Hudovernik, priznani avtor knjige Uspešni pod pritiskom in certificirani trener dihanja, vas vodi do bolj zdravega življenja.

V svoji najnovejši knjigi Moč dihanja vam z jasnimi in preverjenimi tehnikami dihanja pomaga odkrili moč vsakega vdiha in izdiha – od trenutka, ko se zbudite, do trenutka, ko greste spat.

Odkrijte skrivnost, kako lahko dihanje oblikuje vaš vsakdan in povzroči spremembe, za katere si niste mislili, da so mogoče. Izboljšajte kakovost svojega življenja z zavestnim dihanjem.

Spremenite dihanje in spremenili boste svoje življenje.

VSEBINA KNJIGE

 1. poglavje – SPREMENITE DIHANJE IN SPREMENILI BOSTE ŽIVLJENJE
 2. poglavje – OSNOVE DIHANJA
 3. poglavje – ZAVEDANJE DIHANJA
 4. poglavje – DOBRO JUTRO: PREBUJANJE S POLNIMI PLJUČI
 5. poglavje – NA POTI V SLUŽBO IN NAZAJ DOMOV
 6. poglavje – DIHALNE VAJE MED DELOVNIKOM
 7. poglavje – ODMORI ČEZ DAN
 8. poglavje – PRIHOD DOMOV
 9. poglavje – PREHRANA
 10. poglavje – PROSTOČASNE AKTIVNOSTI IN DELO (OKOLI) DOMA
 11. poglavje – POSKRBITE ZA SVOJE ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE
 12. poglavje – OTROCI, UČENJE IN USTVARJALNOST
 13. poglavje – DIHANJE IN FIZIČNA AKTIVNOST
 14. poglavje – SPANJE
 15. poglavje – MOČ DNEVNE RUTINE, KONTROLNIH SEZNAMOV IN APLIKACIJ ZA DIHANJE
 16. poglavje – EPILOG
Delite naprej ...
E-knjigarna
E-knjigarna