SKRIVNOST KVANTNEGA ŽIVLJENJA – dr. Frank J. Kinslow

Dolga leta smo čakali knjigo, ki bi lahko prenesla moč notranjega miru v neposredne, praktične  in konkretne rezultate. Sedaj jo imate v svojih rokah. Z njeno pomočjo se boste naučili enostavnih a zelo učinkovitih tehnik in procesov, ki vam bodo za vedno spremenili življenje. Najboljše od vsega pa je, da to lahko stori vsakdo … brez posebnega treninga. Poizkusite in presenečeni boste, kako ti procesi hitro začno delovati v vašo korist!

Frank J. Kinslow: SKRIVNOST KVANTNEGA ŽIVLJENJA

Število strani: 206 – Format: 14,8 x 20,5 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 27,60 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine so že vključeni v ceno.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

V knjigi SKRIVNOST KVANTNEGA ŽIVLJENJA se boste naučili:

  • ozdraviti telesno ali čustveno bolečin v nekaj trenutkih
  • osvoboditi se stresa zaradi pomanjkanja denarja
  • graditi trajne medosebne odnose
  • izboljšati športne dosežke
  • naučiti otroke poiskati njihovo »srečno mesto«
  • … in še veliko, veliko več

Kliknite TUKAJ in si preberite intervju z dr. Frankom J. Kinslowom, avtorjem kvantnega entrainmenta.

Preberite si tudi o praktičnih izkušnjah s QE-jem na daljavo in fizičnim QE-jem.

PREDGOVOR

Leta 2007 sem razvil Kvantni entrainment® (QE™), edinstveni proces za raziskovanje, ki zaobide mnoge pomanjkljivosti dela na sebi, tako da pomanjša vse stvari, fizične in mentalne, na njihov najbolj osnovni element: čisto zavest. Na začetku sem se osredotočil na izjemne zdravilne učinke, ki smo jih človeška bitja zmožna – ampak to redko naredimo – samo z rahlim premikom v zavesti. Napisal sem knjigo Skrivnost trenutne ozdravitve, da bi se vsak, ki si to želi, lahko naučil zdraviti z metodo QE. Od izdaje knjige so me preplavile neverjetne zgodbe zdravilnih dogodkov, ki so jih bralci iz celega sveta v zanosu delili z mano.

Nisem hotel, da bi bila ta knjiga ponavljanje ali podaljšek tega, kar ste se že naučili. Moj namen v tej knjigi je bil, da odkrijem nekaj novega in ključnega, kar bo obogatilo vaše življenje z razsežnostjo in globino. Na začetku nisem bil prepričan, da bom lahko govoril z vami, bralci, o finesah izpopolnjene metode QE preko pisane besede. Vendar pa izgleda, da so bile moji skrbi neosnovane. Začeten odziv, ki sem ga prejel od tistih, ki so pregledovali to knjigo in prakticirali izpopolnjen QE proces, ki je predstavljen tukaj, je daleč presegel moja pričakovanja.

Tako izkušeni »QEjevci« (praktiki QE-ja) kot tudi tisti popolnoma novi v procesu QE, so ugotovili, da je branje te knjige povzročilo močan premik v pristopu do njihovega življenja. Čutili so, da se je v njihovi zavesti ustvaril bolj trden temelj, kar je posledično prineslo manj konfliktov in več samozavesti, manj neravnovesja, več miru, in manj potrebe po prevzemanju kontrole ter več hvaležnosti za življenje, takšno kot je. Če strnemo, so ti posamezniki opazovali, kako so se prepreke v njihovem življenju umaknile, da bi se razkrila njihova temeljna notranja krepost – sijaj njihovega jaza.

Na naslednjih straneh boste odkrili, kako uporabiti QE proces za izboljšanje ključnih področij v vašem življenju, kot so finančne skrbi, problemi z jezo, in vsesplošna negativnost. QE lahko izboljša vaše odnose; vaše spolno življenje; celo vaše prehranjevalne in spalne navade ter gibanje. Z zdravljenjem se bomo sicer še ukvarjali, toda če vas zanima učenje veščin QE procesa hitrega zdravljenja, potem je moja prva knjiga Skrivnost trenutne ozdravitve še vedno vaš najboljši pripomoček.

Knjiga Skrivnost kvantnega življenja je razdeljena na dva dela, katerima sledijo še Dodatki in Slovarček. V Dodatku A vam bom pokazal, kako narediti osnovni proces triangulacije v kvantnem entrainmentu. To vam bo dalo dobro osnovo in odskočno desko za učenje izpopolnjene metode QE. Dodatek B vsebuje najpogosteje zastavljena vprašanja (FAQ), ki so mi jih poslali bralci iz celega sveta. Ta informacija bo pridobila resnično vrednost, ko boste začeli integrirati QE v svoje dnevne aktivnosti. Dodatek C je avtobiografski in pripoveduje zgodbo o tem, kako je prišlo do razvoja metode QE. Običajno ne pišem o sebi, razen če zgodba nekako ne obogati izkušnje bralca. Vendar pa so me o tem tolikokrat spraševali, da sem zdaj v Dodatku podal odgovore.

Nenazadnje mislim, da je Slovarček prav tako pomemben. Večina izrazov je v splošni rabi, ampak se redko uporablja v tem specifičnem primeru. Da bi se zato izognili kakršnikoli zmedi, si vzemite nekaj minut in skrbno preberite ta del za razjasnitev definicij besed in fraz, ki jih uporabljam v svojih učenjih. Čeprav poskušam definirati nove besede in fraze v besedilu, vas močno spodbujam, da pogosto pogledate v slovarček, dokler vam definicija ne preide v kri.

V I. delu, »Kvantni entrainment«, vam bom predstavil serijo preprostih in učinkovitih naprednih vaj, ki se končajo z izpopolnjenim QE procesom. Iz tega razloga vam predlagam, da preberete ta del od začetka do konca brez preskakovanja naprej. Tistim, ki ste prebrali Skrivnost trenutne ozdravitve, bodo nekatere stvari že znane. To je koristno na dveh ravneh: kot prvo je potrebno, da novi bralec pozna to snov kot pripravo na to, da se bo z lahkoto naučil in učinkovito izvajal QE proces. Drugič, je enkratna ponovitev za tiste, ki že prakticirate QE. Ta ponovitev bo ustvarila dragocene osnove za izkušenega QE-jevca, ki se bo zdaj lahko naučil izpopolnjene metode QE, fines v samem QE procesu. Izpopolnjen QE spodbuja vašo zavest, da se razširi onkraj obstoječih meja za lahkoten izraz QE-ja v vsakdanjem življenju.

I. del ponuja sveže vpoglede in razlage notranjega delovanja QE procesa, ki bo razširil um – in po mojem mnenju tudi navdušil – izkušenega QE-jevca. Za tiste bralce, ki se prvič seznanjate s to preprosto in uspešno filozofijo, verjamem, da vas čaka prava poslastica. V prvem delu boste raziskovali vlogo EV-občutka in njegovega odnosa s čisto zavestjo. Izvedeli boste tudi nekaj o notranji in zunanji poti do sreče.

QE proces hitro sproži višja stanja zavesti, bomo predebatirali, na kaj morate biti pozorni, ko se bo vaše zaznavanje izbrusilo v razsvetljenje. V II. delu, »Kvantno življenje«, boste odkrili, kako uporabiti, kar ste se naučili v prvem delu knjige. Zdaj boste preizkusili praktično vrednost izpopolnjene metode QE. Ta del vam bo dal temelje za življenje v čisti zavesti ter vam ponudil vznemirljivo priložnost, da najdete mir in spokojnost EV-občutka, ki se zrcali nazaj do vas od ljudi, predmetov in dogodkov, iz katerih sestoji vaše vsakdanje življenje. Ko živimo s QE, ugotovimo, da je vsakdanje življenje prežeto z občutkom čudenja in mirnega pričakovanja.

Zelo sem navdušen zaradi potencialnega vpliva, ki ga ima ta knjiga lahko na vaše življenje in svet. QE odpre zavest notranjemu Jazu na edinstven in učinkovit način. Z odpiranjem svojega notranjega samozavedanja, se vračate k novemu iz otroštva, z očmi polnimi začudenja in začnete ceniti lepoto, ki vas obdaja. Naš svet je živel pod grožnjo nekake temačnosti duše. Zrli smo navzven in iskali rešitev, medtem ko odgovor leži v drugi smeri – svetlobe Jaza. S tem, ko ste odprli to knjigo, se je prižgala še ena sveča v boju proti tej temi.

VSEBINA KNJIGE

Predgovor
I. DEL: KVANTNI ENTRAINMENT
1. poglavje: Čudeži
2. poglavje: Kako biti srečen?
3. poglavje: Čista zavest
4. poglavje: Mislil sem, da sem mislil misel, ki sem jo mislil
5. poglavje: Spoznavanje sebe
6. poglavje: Kvantni entrainment
7. poglavje: Uporaba kvantnega entrainmenta
II. DEL: KVANTNO ŽIVLJENJE
Predstavitev
UM
8. poglavje: Zdravljenje negativnih čustev
9. poglavje: Ustvarjalnost, ter kako premagati ustvarjene blokade
TELO
10. poglavje: Zdravljenje fizičnih bolečin
11. poglavje: Izboljšanje športnih dosežkov
12. poglavje: Hoja po prostoru
13. poglavje: Spolnost, ljubezen in univerzalna ljubezen
14. poglavje: Popoln odnos
VSE OSTALO
15. poglavje: Spanje in nespečnost
16. poglavje: Dobre in slabe prehranjevalne navade
17. poglavje: Nenaporna potovanja
18. poglavje: Kako prebroditi finančne težave?
19. poglavje: Otroci
Dodatek A: Kvantni entrainment – Tehnika triangulacije
Dodatek B: Pogosta vprašanja
Dodatek C: Zgodba o niču in kako spreminja svet
Slovarček
O avtorju
O organizaciji

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...