EV-OBČUTEK – dr. Frank J. Kinslow

V tem svetu obstaja prava čarovnija, ki je ne boste našli v čarovniških zaklinjanjih, v starodavnih amuletih ali v čarovniških trikih. Kot pri duhu v steklenici je prava čarovnija znotraj vas in prav željno čaka, da se končno osvobodi. Naučite se, kako pristopiti do svojih skritih moči z dr. Kinslowom, ki je odkril in izpopolnil kvantni entrainment.

To inovativno tehniko zdravljenja uporabljajo tisoči po vsem svetu, da bi se znebili čustvenih in fizičnih neskladnosti v sebi in drugih. Na straneh te knjige boste vstopili onkraj trenutnih zdravilnih moči kvantnega entrainmenta. Skozi edinstvene postopke boste ustvarili najgloblje duhovne in materialne cilje.

Frank J. Kinslow: EV-OBČUTEK

Število strani: 138 – Format: 14,8 x 20,5 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 24,90 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine so že vključeni v ceno.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Naučite se, kako izkoristiti vaš ev-občutek (vaš »evforični občutek«), središče okrog katerega se vrte vse kreativne sile narave. Vprezite ga, da ustvarite močno namero. Dr. Kinslow vas bo naučil, kako s pomočjo QE-ja ublažite čustveno in fizično neskladje, nestabilne odnose, finančne težave … Pa tudi, kako vplivate na stres iz vašega okoliša.

Če se že ukvarjate s katerokoli metodo, ki uporablja namero, bo izvajanje te tehnike vzporedno z vašo prakso pospešilo ustvarjanje željenih rezultatov. A kar je najbolj navdušujoče, ustvarjanje QE namere ne zahteva nikakršnega posebnega učenja ali talenta. Enostavna sprememba v zavestnosti je vse kar potrebujete, da boste že danes lahko ustvarjali čudeže v vašem življenju.

Kliknite TUKAJ in si preberite intervju z dr. Frankom J. Kinslowom, avtorjem kvantnega entrainmenta.

Preberite si tudi o praktičnih izkušnjah s QE-jem na daljavo in fizičnim QE-jem.

PREDGOVOR

To knjigo sem napisal tako za tiste, ki prvič berete mojo knjigo, kot tudi za tiste bralce, ki ste že seznanjeni s procesom Kvantnega entrainmenta® (QE™). Če ste spoznali QE v eni od mojih predhodnih knjig, boste že poznali nekaj gradiva na začetku knjige. To je neizogibno, če želimo novim bralcem omogočiti čudeže te edinstvene in učinkovite tehnike in jim pokazati, kako jo integrirati v svoja življenja. Zdi pa se mi, da bodo tudi za najbolj izkušenega praktika Kvantnega entrainmenta (QEjevca) nove izkušnje, primerjave in vpogledi več kot upravičili ponovitev QE načel.

Drugi del te knjige vas bo seznanil s QE namero. QE namera je nova, močna tehnika, osnovana na obskurnih, skorajda skrivnih učenjih, ki so jih prakticirali pred 4.000 leti v starodavni Indiji. V Sanskritu se imenuje Ritam Bhara Pragya, ki vzbudi raven zavedanja, ki z absolutno jasnostjo zaznava semena stvarjenja. Toda naj vas to ne zmede. QE namera je lahka in naravna in lahko jo izvaja kdorkoli. Pokaže vam, kako z lahkoto vzamete zavest, ki jo uporabljate za branje teh vrstic, in jo uporabite za to, da posadite svoja lastna semena za boljše zdravje, izpolnjujoče odnose, finančno varnost ali karkoli si želite v življenju.

QE namero lahko uporablja kdorkoli, v katerikoli situaciji, je pa močan dodatek za tiste, ki se že ukvarjajo z delom namere.

Če ste Qejevec z izkušnjami, ali pa navdušen nov bralec, vam ta knjiga obljublja nova spoznanja in prakse, ki bodo spremenile vaše življenje v bolj živahno, izpolnjujoče in zabavno. Hvala, ker ste se nam pridružili in dobrodošli med nami.

Ljubezen & Smeh,
Frank Kinslow
Sarasota, Florida

1. poglavje – TOČKA

»Velik dvom nas bo v končni fazi pripeljal do velikega prebujenja.« – HaN YoNgUN

Izkustvo: konica jezika

Nežno položite konico svojega jezika točno na rob, kjer se stikajo dlesni in zgornja vrsta sprednjih zob. Narahlo ga prislonite na rob in bodite zelo pozorni na vse, kar čutite tam, kjer se konica vašega jezika dotika zob in dlesni. Samo potiho se zavedajte tega, kar tam čutite. Kaj je bolj gladko: vaš jezik, dlesni ali zobje? Kaj je bolj grobo? Kaj je hladneje? Začnite se zavedati sline med vašim jezikom, zobmi in dlesnimi. Zdaj pa bodite zelo pozorni na to, koliko vaš jezik pritiska na zobe in dlesni. Ali lahko čutite mišice jezika? Je vaš jezik sproščen? Naslednjih 15 ali 20 sekund se začnite zelo zavedati vsega, kar čutite tam, kjer se jezik dotika vaših zob in dlesni.

Zdaj pa se začnite zavedati, kako se na splošno počutite v svojem telesu. Opazili boste, da je zdaj vaše telo bolj sproščeno, kot pa preden ste prvič položili jezik na zobe in dlesni. Opazili boste tudi, da je vaš um bolj čuječ in hkrati bolj umirjen. Kako je to možno? Kako je lahko nedolžno dejanje pozornosti na eno samo točko v vaših ustih lahko ustvarilo bolj sproščeno telo in jasnejši, bolj umirjen um? Ko boste odgovorili na to vprašanje, boste odklenili skrivnost do zdravja, harmonije in materialnega obilja v vašem življenju.

Zato vam tudi pišem. Vse, kar potrebujete imate prav ta trenutek pri sebi. Če to veste ali pa tudi ne, s tem ko sedite točno tam, kjer sedite in držite v rokah to knjigo, ste vzor popolnosti. Tako kot vas je Izkustvo konice jezika odprlo za večjo harmonijo v telesu in umu, ste na točki svojega življenja, ki vas bo prav tako brez napora ponesla onkraj spon dolgočasja, bojev, in prepirov, da boste izkusili tok bogastva in dobrega počutja brez nasprotovanj. Vsak se lahko zaveda svojih zob in jezika, na milijone ljudi to počne vsak dan, ne delajo pa tega vsi tako, da povečajo ravnovesje uma in telesa, kot ste vi to storili pred nekaj minutami. Tega so zmožni, imajo vse, kar je potrebno, le ne zavedajo se tega preprostega procesa, ki izboljša enotnost telesa in uma v nekaj sekundah.

Ste na edinstveni točki v vašem življenju, tako dobesedno kot metaforično. Lahko dobesedno spremenite tok svojega življenja, ne da bi vstali s stola, na katerem sedite. Iz te perspektive vam bo ta knjiga odprla vaše zavedanje zakladom znotraj v vas, ki hrepenijo po tem, da jih odkrijete. Ta preprosta knjiga je vaš zemljevid zakladov. Tako kot vaja Konica jezika, vas bo ta knjiga vodila korak za korakom. Pokazala vam bo, kje lahko najdete dragocene dragulje miru, obilja, in radostnega življenja brez konfliktov, ki vas čakajo na drugi strani vašega uma. »Seveda,« boste rekli, »Bil sem bolj umirjen in sproščen potem, ko sem naredil to vajo. Ampak imam finančne skrbi in problematičen partnerski odnos. Kako bo zavedanje mojega jezika plačalo najemnino in zgladilo robove težavnega partnerstva?«

Stopite ven iz svojega uma

Odlično vprašanje. Sem vesel, da ste mi ga zastavili. Skrivnost ni v jeziku, temveč v tem, kako se ga naši umi začnejo zavedati. Um je naša začetna točka. Saj je um tisti, ki povzroča probleme. Torej si najprej oglejmo, na kakšen način naši umi povzročajo preglavice. Potem se bomo naučili, kako priti do rešitve onstran naših umov. Kot vidite smo bili zapeljani stran s poti, v napačno smer. Pretentali so nas z mišljenjem, da lahko uporabimo svoj um, da bi popravili svoj um. To je tako, kot da bi spraševali tatu, naj predlaga, kje je varno shraniti vaš denar. Ne moremo pričakovati, da se bo um, ki ne deluje, sam popravil. To je posebna vrsta norosti, ki se je priplazila do vsakega izraza naših življenj, mi pa trpimo zaradi tega.

Potrebujemo način, da stopimo ven iz uma, pogledamo naokrog, nato pa v polni zavesti stopimo nazaj v um. Razlika med počitkom in mirom, ki ste ju vi dobili od vaje Konica jezika in nekom, ki ni naredil vaje, je v zavedanju. Nase in na svoja življenja moramo pogledati s perspektive onkraj manipulativnega vpliva našega uma. Moramo se osvoboditi vpliva škodljivih čustev, predsodkov, izkrivljene logike in dezinformacij, ki premami vsako našo misel, besedo in dejanje. To delamo z zelo specifično zavestjo, ki jo vsi imamo, ampak jo redko uporabljamo. Ta knjiga vam bo pokazala, kako se to zavedanje lahko odvije v vašem življenju. Ne potrebuje vašega prepričanja, ker je onkraj prepričanja. Naučili se boste znanstvene tehnike, ki vam bo omogočila, da boste zdrsnili onkraj tega, kar dojame običajna zavest v super-zavestno stanje tako brez napora in naravno kot je dihanje. To zavedanje samo po sebi ima izjemne pomlajevalne in regenerativne moči za telo in um, je pa še več kot to.

Ko se enkrat naučite stopiti ven iz uma, se boste naučili, kako stopite nazaj z novo perspektivo. Namesto, da um kontrolira vas, boste imeli vi svoj um pod nadzorom. Ali pa bolj natančno, zavedali se boste, kako vas je um pretental v mišljenje, da je življenje bitka. Z novo jasnostjo boste opazovali, kako se ta popačenja po naravni poti sama popravljajo. Celoten proces je precej nenavaden. Ampak to še ni vse.

Ko vam enkrat postane prijetno v vaši, na novo najdeni notranji zavesti, bo čas, da se je naučite uporabljati za izboljšanje vašega zunanjega življenja. Tako je, naučili se boste, da izpolnite želje tako na čustvenem, kot na zunanjih materialnih nivojih. Zdaj je čas, da se naučite izpolniti svoja najgloblja hrepenenja in celo tista najbolj nepomembna. Naučili se boste zadovoljiti oba elementa skupka hrepenenj. Naučili se boste, kako takoj utišate destruktivne čustvene vezi, in iz te umirjene točke eksistence boste opazovali, kako se fizikalne sile zbirajo, da bi vas ponesle do stvari, ki si jo želite na fizičnem nivoju.

Kaj pravite? Ali mislite, da je potrebno malo več vašega časa, da se naučite, kako transcendirati probleme, ki vas pestijo? Ali ste pripravljeni uporabiti svoje telo-um na način kot je bilo namenjeno, da olajšate življenje ne samo sebi, temveč tudi svojim prijateljem, družini, in vsem ostalim, ki si delijo ta planet z vami? No torej, ne vstajajte. Ostanite točno tam, kjer ste in dovolite, da se vse odvije skozi prevladujoče sile izpolnitve. Z novimi očmi se boste naučili gledati harmonijo človeškega stanja. Spoznajte popolnost sedanjega trenutka kot zaznavanje, ki se odpre celemu človeštvu. V čem je drugače smisel?

VSEBINA KNJIGE

Predgovor
1. poglavje: Točka
2. poglavje: Poiščite pot domov
3. poglavje: Čutiti, misliti, delovati
4. poglavje: Iskanje varnosti
5. poglavje: Ev-občutek
6. poglavje: Kako deluje kvantni entrainment
7. poglavje: Kako izvajamo QE (Kako prepoznamo ev-občutek)
8. poglavje: Življenje na dnu uma
9. poglavje: Ev-občutek, Ego in prepričanje
10. poglavje: Popolno zaznavanje
11. poglavje: Želje
12. poglavje: Umetnost QE namere
13. poglavje: Kako ustvariti QE namero
14. poglavje: Upravljanje s čustvi
15. poglavje: Kronična bolezen
16. poglavje: Materialno bogastvo
17. poglavje: Reševanje problemov
18. poglavje: Rešite svoj svet
Dodatek: QE tehnika triangulacije
Slovarček
O avtorju
O organizaciji

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...