KO IMAŠ NEKOGA PREPROSTO … RAD – Urša Žorž

Zbirka pesmi kot darilo – veseli je bodo mladoporočenci, rojstnodnevni slavljenci, romantične duše, žene/možje, mame/očetje, hčerke/sinovi, sodelavci in vsi, ki (še vedno) verjamejo v ljubezen.

Urša Žorž: KO IMAŠ NEKOGA PREPROSTO … RAD

Število strani: 48 – Format: 18,0 x 18 cm – Vezava: trda

Cena knjige: 15,00 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,00 €.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Pesmi o ljubezni

Pesmi objavljene v pesniški zbirki Ko imaš nekoga preprosto … RAD so nastajale spontano, po trenutnem navdihu, iz ljubezni … ali, bolje rečeno, iz bolečine, ki je spremljala ljubezen. Nastale so, ko je avtorica imela nekoga preprosto … rada, a se ni izšlo. Ne prvič, ne drugič, ne tretjič …

A je vseeno iz srca hvaležna svojim neuslišanim ljubeznim, moškim, ki so jo veliko naučili, večkrat na boleč način ter ji pokazali, da se ne ceni dovolj, da verjame, da ni dovolj (dobra).

Brez teh zgodb danes avtorica ne bi bila to, kar je. Naj se vas verzi v knjigi dotaknejo globoko v duši, vam morda odprejo nov pogled ali pa samo polepšajo dan.

Pesmim sem je avtorica dodala še svoje fotografije, ki ji jih ujela v objektiv in pridno zbirala nekaj let. Morda bodo fotografije v knjigi odprle pogled v lepoto tudi v vas, da boste večkrat opazili sončni zahod, lahkoten let metulja, igrivo reko, topel dotik, iskren pogled.

In se v  tistem trenutku zavedli, da imajo nekatere zgodbe v življenju tudi srečen konec …

O avtorici knjige

ursa-zorz
Urša Žorž

Urša Žorž je romantik po duši in dejanjih. Z velikim srcem in drugim v navdih, kot radi povedo prijatelji. Je optimistka – s prepričanjem, da se nam v življenju stvari zgodijo z določenim namenom in da je vse točno tako, kot mora biti.

Obožuje sončne zahode, naravo, kulinariko, pristne in globoke pogovore o življenju, odnosih in rasti …, skratka vse, kar ima obliko srca. Urša je mama, partnerka, prijateljica, podjetnica, predavateljica, mentorica, organizatorka dogodkov …

Urša že od nekdaj verjame v ljubezen. V ljubezen vseh oblik. Najbolj pa v tisto ljubezen, ki je nenehno prisotna, ki daje živost in smisel življenju vsakemu izmed nas. In globoko v sebi ve, da je izvir te ljubezni prav znotraj nas.

Le dopustiti moramo, da jo začutimo in da se »prelije« skozi naše življenje. Pri Urši si je utrla pot tudi skozi pesmi, ki jih je objavila v pesniški zbirki Ko imaš nekoga preprosto … RAD.

Vsebina knjige

Najlepše te je videti
Duša dvojčica
Prišel si do mojega srca
Z njim sem doma
Strast in ti
Ostale so sanje
Zrem
Oda bivšim
Res ga imam rada
Nežno, tiho, čisto tiho
Kjer je vse mogoče
Borutu v spomin (ki zdaj pleše z angeli)
Nekatere zgodbe imajo srečen konec

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...