OD TALENTA DO USPEHA – Nenad Vladić

Knjiga OD TALENTA DO USPEHA je prva tovrstna knjiga pri nas, povsem v ravni avtorjem kot so Eckhart Tolle, Robin Sharma ali Simon Sinek. V knjigi so navedene celovite rešitve za uspeh, ki jih uporabljajo ali so jih že izkusili uspešne Slovenke in Slovenci (Ivo Boscarol, Dejan Zavec, Bernarda Marovt, Uroš Perić, Lara Bohinc, Alen Kobilica, Katarina Venturini, Peter Florjančič, Robert Lešnik in Alenka Kraigher).

Nenad Vladić: OD TALENTA DO USPEHA

Število strani: 320 – Format: 15,5 x 21,5 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 26,90 €

 • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,10 €.
 • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Čas je, da izveste, kaj vse so ključne sestavine uspeha velikih Slovenk in Slovencev. Vpeljite jih v svoje življenje tudi vi!

Spoznajte velikih 10, ki so si z izjemnimi dosežki s področja znanosti, podjetništva, umetnosti in športa že zagotovili mesto v večnosti. Opremljeni z znanjem in izkušnjami uspešnih boste v svojih ciljih neustavljivi. Ugotovili boste, kako prebuditi in razvneti vsa tista zaspala čustva, ki jih že toliko časa niste uporabljali, da ste že skoraj pozabili, da so v vas. Z njihovo uporabo boste ugotovili, kateri je vaš edinstveni talent.

S popolnoma nove perspektive boste spoznali vidike ljubezni, radosti, svobode in ustvarjanja. Med branjem knjige se boste naučili vseh sposobnosti in veščin, brez katerih uresničitev cilja sicer ni mogoča, vendar pa sta jih človeštvo in človek že skoraj pozabila. Ves čas popotovanja se vam bo odkrival vaš univerzalni smisel, vselej dobro skrit dragulj, ki ponazarja podaljšano roko vašega talenta.

Mnenja o knjigi

“Knjiga je resnično tako dobra, poučna in polna vseh modrosti in naukov! Vodi k razmišljanju tako, da sem jo takoj začela brati in prehitevala, da bi vse pobasala vase. Sedaj počasi berem in preučujem. Odpira mi obzorja, da v življenju čisto vse zmorem, če le hočem. Da iz vsake situacije vzamem le najboljše. Najbolj pa mi je všeč, ker je pisana s preprostostjo in razumljivostjo, saj nekatere druge knjige, ki jih bereš sploh ne veš kaj, kako, zakaj. Nenad hvala ker si ♥.”Ines Bizjak

O avtorju knjige

Nenad Vladić
Nenad Vladić

Nenad Vladić je oseba, ki vam bo pomagala odkriti vaš talent in vas popeljala na novo, lepšo življenjsko pot, polno priložnosti in pristne ljubezni. Preko individualnih srečanj ali udeležbe delavnic boste z njegovo pomočjo odšli v svojo podzavest in na plano zbezali tisto, kar vas v resnici dela vas. Odkrili boste svoj talent, se opogumili izstopiti iz povprečja in se naučili dosegati vrhunske rezultate.

Nenad je človek na misiji, ki je svoje hipoteze o pomembnosti odkritja in udejanjanja talentov za vsakega posameznika potrdil v druženju in pogovoru z izjemno uspešnimi Slovenci, ki uživajo svetovni sloves.

Svoje talente, motive, želje, delovne navade, osebnostne lastnosti, razmišljanja in celo utrinke iz otroštva so z njim delili Ivo Boscarol, Dejan Zavec, Bernarda Marovt, Uroš Perić, Lara Bohinc, Alen Kobilica, Katarina Venturini, Peter Florjančič, Robert Lešnik in Alenka Kraigher. Navdahnjen z zgodami teh desetih uspešnih Slovencev je avtor napisal knjigo Od talenta do uspeha, ki je med bralci že uspešnica!

Kazalo vsebine

 1. Smerokaz
 2. Podajte se na dogodivščino
 3. Prepoznajte svoj talent
 4. Poiščite otroka v sebi
 5. Verjemite v čudeže
 6. Aktivirajte se takoj
 7. Korak za korakom
 8. Osebnostna orodja
 9. Moč mentorjev
 10. Popotovanje v večnost
Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...